Lifetree frekvenciaterápiás készülék

Partneri ár:

160,000 Ft

Nettó ár: 125,984 Ft


Fogyasztói ár:

210,000 Ft

Nettó ár: 165,354 Ft

Készlet információ:
88
Cikkszám:
2010201

Még nem véleményezett Írjon véleményt a termékről
Kosárba tesz

Megosztás

Leírás

Sok ezer évvel ezelőtt a kínaiak már tudták, hogy a test szervei meghatározott ritmus szerint dolgoznak és regenerálódnak. Ehhez energiára van szükségük. A fáradtság, a stressz, a különböző betegségek és a korral járó elhasználódás csökkenti a test saját energiatermelését.

A mágneses erőtérrel történő kezelés azonban képes lassítani, olykor visszafordítani a test romló folyamatait.

Normális esetben persze semmi szükségünk nem lenne pótlólagos kezelésre. Hiszen a napfény, a pihenés, a tiszta víz és levegő, a friss, vegyszermentesen előállított élelmiszer és a Föld elektromágneses sugárzása is segíti a sejtek megújulását. Legtöbben azonban keveset tartózkodnak a levegőn, iparilag előállított élelmiszerekkel tömjük magunkat, elektroszmoggal szennyezett házakban dolgozunk, a természet gyógyító ereje sajnos egyre kevésbé képes civilizált életünkre hatni. Az eredmény: örökös fáradtság, ingerültség, rossz közérzet, az immunrendszer gyengülése, s ennek következményei, a különféle betegségek.

A föld, a levegő, a vizek, a tűz, bolygónk és más égitestek, az élőlények valamennyien hatással vannak ránk.

A természetgyógyászok szerint az élő szervezet körüli tér elektromágneses sajátossággal rendelkezik. A szervek és az őket felépítő sejtek ugyanis rezonálnak, különféle rezonancia-spektrumokkal jellemezhetők. Az egészséges és kóros állapotok felismerhetők a rezonancia változásából, ráadásul az elektromágneses változás megelőzi a biokémiai változásokat. Minden olyan módszer, legyen az megfelelő táplálkozás, a mozgás, vagy bármilyen relaxációs technika, amely energetizálja a szervezetet és működésbe hozza az immunrendszer saját, betegségelhárító mechanizmusát, segít egészségesnek, kortól függetlenül fiatalosnak maradni.

Miben rejlik a frekvenciaterápia hatása?

A sejtek mágneses erőtérrel történő regenerálása a természet gyógyító mechanizmusán alapszik. A szervezetben az alacsony frekvenciájú mágneses erőtér alkalmazásával felgyorsul az anyagcsere, oldódik a stressz. A készülék képes semlegesíteni a káros környezeti hatásokat.

Szervezetünk 70 százaléka víz, amely ionokat tartalmaz. Az ionok a mágneses erőtérre töltésük függvényében reagálnak, a mágneses erővonalak mentén mozgásba lendülnek, és elektromos áramot állítanak elő. Ez a EKG-, EEG-, EMG-vizsgálatok során jól látható és mérhető. A mágneses erő hatására az ionokban csatornák nyílnak meg, ezáltal a sejtek tápanyagellátása javul, ellenállóbbá válnak. A mágneses erőtér-kezelés tehát kiegyenlíti a szervezet átmeneti vagy tartós energiahiányát.

A kezelés káros hatások nélkül, a föld mágneses térerejét nem meghaladó értéken történik.

A módszer javítja a hajszálerek mikrokeringését, ezáltal a táplálék felszívódása és a salakanyagok ürülése javul.

Milyen panaszokra ajánljuk?

Legalapvetőbb funkciója a közérzet javítása, a szervezet energetizálása, de jó eredmények érhetők el a készülékbe előre programozott területek kezelése esetén is.

Figyelem! A Lifetree frekvenciaterápiás készülék nem minősül orvostechnikai eszköznek, semmilyen orvosi kezelést és terápiát nem helyettesít, hanem azok kiegészítője lehet bizonyos esetekben. Elsősorban wellness eszköz, ami az általános közérzet javításában nyújthat segítséget.

Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről