Lifetree félvezető dual-lézer készülék

Partneri ár:

160,000 Ft

Nettó ár: 125,984 Ft


Fogyasztói ár:

210,000 Ft

Nettó ár: 165,354 Ft

Készlet információ:
88
Cikkszám:
2010202

Még nem véleményezett Írjon véleményt a termékről
Kosárba tesz

Megosztás

Leírás

A blokkolt mikro-keringés okozta szív-érrendszeri betegségek fő kiváltó okai az oxigénszállítási rendellenességek. A lézeres orrüregi besugárzás a vörösvértestek normális elrendeződését segítheti, minek következtében azok több oxigént képesek elszállítani az egyes szervek és szövetek irányába. A Lifetree félvezető lézer készülék egy félvezető-lézerterápiás műszer, mely segítség lehet a szív-agyérrendszeri megbetegedések esetében. A Lifetree félvezető lézer készülék által végzett kezelés hatékonysága a vér intravénás besugárzásáéhoz hasonlítható. A vért az orrüregen és a csukló erezetén keresztül sugározza.

A Lifetree félvezető lézer műszer 650 nm hullámhosszú elektromágneses sugárzást termel, de talán jobban elképzelhető az a magyarázat, miszerint ez a hullámhossz a vörös színű fény hullámhossza. 3, 4 illetve 5 mW-os teljesítményével abba a kategóriába tartozik, mely nem okozza a test élősejtjeinek sérülését azok besugárzásakor.

Ez alól kivétel a szem, amelyet védeni kell és nem szabad fölöslegesen kitenni a lézersugár, vagy más szóval a koherens fény hatásának. Ez a kockázat nem áll fenn a normális vörös fénynél, vagyis a nem koherens elektromágneses sugárzás esetében, de annak felhasználása nem annyira hatékony, mint a lézersugáré. Például, az orrüreg normális vörös fénnyel való besugárzása segíthet szénanátha esetén, de a lézerrel sokkal jobb eredményt érhetünk el. A lézer-fotonok olyanok, mint az apró akupunktúrás tűk, és úgy is viselkednek. Ezért egyre gyakrabban használják az akupunktúrában is a lézersugarat, így helyettesítve a hagyományos akupunktúrás tűket. Csupán a lézer-fotonok képesek egymástól elválasztani a vörösvérsejteket. Erre alkalmas a 650 nm hullámhosszú piros lézer fény, azon tulajdonsága miatt, hogy a vérben elnyelődik.

Mivel a vér valamennyi szervünket befolyásolja, a vér és annak tulajdonságai az egészségünket befolyásoló legfontosabb tényezők közé tartoznak, amelyek a közérzetünkre is hatással vannak, ahogyan arra is, hogy milyen a testi és lelki teherbíró-képességünk.

 

Segíthet a félvezető lézer alkalmazása:

1. Szív-és érrendszeri betegségek esetén
Ha Ön 35 éven felüli és életvitelét a stressz, az egészségtelen étkezés, a kevés testmozgás, a túlzott cukor-, só- és zsírfogyasztás jellemzi, ami érlerakódásokhoz vezet – csupán egy lépésre áll az infarktus veszélyétől.  A félvezető lézer (az orrüreg lézeres besugárzása) feloldhatja a zsírokat és javíthatja a szervezet oxigénellátását.
A félvezető lézer használata magas vérnyomás esetén napi egyszeri besugárzással, 4 mW erősségben, 30 percen keresztül, krónikus panaszok esetén napi 2x, 4-5 mW erősségben, 30 percen keresztül, napi rendszeres vérnyomáskontroll mellett a kezelőorvos együttműködésével.

2. Alváshiányban szenvedő vagy alvási zavarokkal küszködő emberek.
Az alvás már a félvezető lézer alkalmazásának első hete után javulhat. Hosszabb idejű használata esetén pedig az alvás normalizálódhat. Az alvás alatti regeneráció gyorsabban zajlik.

3. Sokat utazók, pl. gépjárművezetők
A félvezető lézer javíthatja a szervezet oxigénellátását és így az agy könnyebben leküzdheti a fáradságot. A félvezető lézer használatával javulhat a koncentráció.

4. Stresszes munkahellyel rendelkezők – pl. menedzserek
Ha az agy elég mennyiségű oxigént kap, több gondolatot és ötletet képes produkálni és az idegrendszer jobban megbirkózik a stresszel. Emelkedik a mentális teljesítmény, az összpontosító képesség, memória, kreativitás, sőt az intelligencia is.

5. Diákok
Az agy megfelelő vérellátása a memóriát is javítja. Ha Ön sokáig tanul és így sem képes valamit megjegyezni, lehetséges, hogy az agy nem kap elég oxigént.
Az agyműködést serkentő táplálék-kiegészítők helyett / mellett használja a félvezető lézert az orrában.

6. Idős emberek
Az idősek gyakran elfelejtenek dolgokat. Mivel a szervezetük teherbírása már nem annyira jó, mint a normális egészséges emberé, gyengül az oxigénellátás.
A félvezető lézer használata nemcsak a szervezet és az agy oxigénellátását javíthatja, hanem a cukorszintet is csökkentheti, növelheti az anyagcserét és helyreállíthatja az emésztő-, ideg- és nyirokrendszert.

7. Cukorbetegek
A félvezető lézer a csökkentheti a cukorbetegség jó néhány kísérő tünetét azáltal, hogy a hajszáleres keringés javulhat.

8. Allergiás, ekcémás és asztmás betegek esetében is csökkenhetnek a panaszok

9. Akné és bőrbetegségek
A lézersugár segítségével az akné vagy az aknés hegek felületileg is kezelhetőek, amivel még jobb hatást érhetünk el, mint csupán az orrüregi alkalmazásnál.
A lézer egyre inkább helyet kap a bőrbetegségek kezelésében és a kozmetikai szalonok elengedhetetlen részévé vált.

10. Ízületek
A jobb vérellátásnak köszönhetően javulhat az ízületek tápanyagellátása és így több oxigén és tápanyag juthat a mozgásszervek ezen fontos részeihez.

11. Lábduzzadás
Javulhat a láb mikrokeringése és tápanyagellátása, a hideg lábra panaszkodók meleget érezhetnek a lábukban és nagyobb távolságok megtételére is képesekké válhatnak, csökkenhet a láb fájdalma.

Figyelem! A Lifetree félvezető dual-lézer készülék nem minősül orvostechnikai eszköznek, semmilyen orvosi kezelést és terápiát nem helyettesít, hanem azok kiegészítője lehet bizonyos esetekben. Elsősorban wellness eszköz, ami az általános közérzet javításában nyújthat segítséget.

Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről