Lifetree biorezonanciás állapotfelmérő készülék

Partneri ár:

290,000 Ft

Nettó ár: 228,346 Ft


Fogyasztói ár:

377,000 Ft

Nettó ár: 296,850 Ft

Készlet információ:
84
Cikkszám:
0120122

Még nem véleményezett Írjon véleményt a termékről
Kosárba tesz

Megosztás

Leírás

A felmérés háttere:

Az emberi test nagyszámú sejt összessége, melyek folyamatosan növekednek, fejlődnek, regenerálódnak és elpusztulnak, illetve megújítják magukat a rájuk jellemző osztódás útján. 25 millió sejt osztódik percenként a felnőtt szervezetben, míg a vérsejtekből 100 millió termelődik újra egy perc alatt. A sejtosztódás és növekedés folyamán a sejtmagban található töltéssel bíró részecskék, melyekből a sejtet felépítő alapegységek, az atomok állnak, illetve a sejtmagon kívüli elektronok folyamatos mozgásban és változásban vannak, ily módon pedig állandóan elektromágneses hullámokat (EM) bocsájtanak ki.

Az elektromágneses hullámok, melyek az emberi szervezetből távoznak, pontosan utalnak az emberi test állapotára, eltérő mintázatot mutatnak, ha meg tudjuk határozni ezeket a mintázatokat, meg tudjuk határozni a test állapotát is.

A kvantum medicina szerint egy egészséges állapot megromlásának alapvető oka az, hogy az atommagon kívüli elektronok forgása és pályája megváltozik, mely megváltoztatja az atom, az abból álló biológiailag aktív molekulák, ezzel a sejtek, illetve az ezekből felépülő szervek működését. Mivel az elektron egy töltéssel bíró test, amennyiben változik a forgása és a pályája, az atom által kibocsájtott elektromágneses hullám is változni fog. Azonban ezek az állapotok, illetve a táplálkozás okozta fizikai eltérések okozta változások nagyon csekély - nano- és mikro gauss közötti - értékek. Eme gyenge elektromágneses mező frekvenciáját és energiáját egy kézben tartott szenzor segítségével meghatározva összehasonlíthatóvá válik az eszközben előre rögzített - problémákhoz, illetve táplálkozási mutatókhoz kapcsolódó –rezonancia-spektrummal oly módon, hogy az előbbit felerősíti az eszköz, majd egy számítógép összeveti az utóbbival. A kapott kvantumérték utal az állapot természetére és komolyságára, illetve a tápláltsági szintre. Végül pedig ezt az értéket értelmezzük az összefüggések ismeretében. Például: az elfajult sejtek eltérnek a normális sejtektől, így az általuk kibocsájtott elektromágneses hullámok is eltérnek a normális sejtek által kibocsájtottaktól. A kvantumrezonanciás teszt folyamán az elfajult sejtek standard hullámát küldik a tesztelt személybe. A szervezetben az elfajult sejtek, rezonálni fognak erre, ezt a jelet pedig az eszköz detektálja. Minél több a szervezetben az elfajult sejt, annál intenzívebb lesz a jel, a kvantumérték pedig a negatív tartományba tolódik. Ha azonban a szervezetben kevesebb az elfajult sejtek száma, akkor kevesebb rezonancia lép fel, a kvantumérték pedig pozitív irányba mozdul. Ez hasonlít ahhoz, amikor rádióműsort hallgatunk: számtalan rádióhullám van az éterben, azonban ha egy adottat szeretnénk meghallgatni, a készüléket annak a frekvenciájára kell hangolni. Ebben a pillanatban előáll a rezonancia jelensége, s meg tudjuk hallgatni az adott rádióműsort. A kvantumrezonancia ezt az elvet használja a tesztelés során. Mint ahogy a rádióhullámok, úgy a testünk rezonanciája is másodpercenként változik, ezért a műszer is egy pillanatnyi állapotot mutat.

A felmérés alapján a tesztelő a tesztelt fizikai és energetikai állapotáról kap egy képet. A tesztelési eredmények azonban nem diagnosztikai értékűek, csak tájékoztatási célt szolgálnak, nem helyettesítik az orvosi diagnózist! A Lifetree biorezonanciás állapotfelmérő elemzővel végzett vizsgálat gyorsan képes felmérni az emberi test működését. A felmérés időtartama kb. 1 perc, majd ezt követi a kiértékelés, amit a felmérést végző személy olvas ki az értékelésből. Jó tulajdonságai közé tartozik, hogy praktikus, felhasználóbarát, egyszerű, gyors, gazdaságos és könnyen, bárki által kezelhető, és elsajátítható.

Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről