Energy Q10 – az „energiabomba”

Partneri ár:

9,950 Ft

Nettó ár: 7,835 Ft


Fogyasztói ár:

12,940 Ft

Nettó ár: 10,189 Ft

Készlet információ:
45
Cikkszám:
201503064

Még nem véleményezett Írjon véleményt a termékről
Kosárba tesz

Megosztás

Leírás

60x kapszula

Sokak számára ismert tény, hogy a Q10 egy, az emberi szervezetben termelődő létfontosságú koenzim, melynek fő feladata a sejtek energiatermelésének szabályozása, illetve az anyagcsere-folyamatokban erős antioxidáns szerepet is betölt. A Coenzim Q10 koncentrációja azokban a szervekben a legmagasabb, amelyeknek a legnagyobb az energiaigénye pl: szív, vese, máj, izmok. Azt már kevesebben tudják, hogy az életkorral és a növekvő környezeti hatások következtében folyamatosan csökken a szintje a szervezetben.  Az Energy Q10, több mint egy  Q10, hiszen L-karnitint, NADH-t és természetes formájú C-vitamint is  (acerola-kivonat) tartalmaz. Az említett összetevők a sejt szintű energiatermelési folyamatok (ATP képzés) fontos elemei, emellett a készítmény tartalmaz egy Bioperine nevű formulát, ami felgyorsítja az összetevők szervezetben való hasznosulását. A Cardio Energy Q10 étrendkiegészítő formula ajánlható mindazoknak, akik nagy szellemi és fizikai megterhelésnek vannak kitéve, gyakran fáradékonysággal küzdenek.

Alkalmazása: Szokásos adagja reggel 1 kapszula, szükség esetén 2X1 kapszula naponta

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermek elől elzárva tartandó! 

Összetétel: acerola kivonat 100mg, koenzim Q10 100mg, L-karnitin tartarát 100mg, kalcium aszkorbát dihidrát 85mg, nátrium bikarbonát 60 mg, D-alfa-tokoferil-acetát 20 mg, feketebors-kivonat 5 mg, NADH 2mg

Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről