Ganodermás Kávékülönlegesség 2in1 tasakos (30 db)

Partneri ár:

5,626 Ft

Nettó ár: 4,430 Ft


Fogyasztói ár:

7,150 Ft

Nettó ár: 5,630 Ft

Készlet információ:
92
Cikkszám:
t0203

Még nem véleményezett Írjon véleményt a termékről
Kosárba tesz

Megosztás

Leírás

Ganodermás kávékülönlegesség

Kiváló minőségű bio-kávébabból és magyar bio termesztésű ganodermagomba-porból készült.

Kellemes, testes ízű bio-ganodermát tartalmazó kávékeverék rendszeres fogyasztása védő hatást fejthet ki szervezetünkre, hozzájárulhat a testi és szellemi jólétünk megőrzéséhez!

A termékekben felhasznált, „FairTrade” minősítésű Mount Hagen kávé Pápua Új-Guineából származik, ökológiai módszerekkel termesztett és kézzel szedett kávészemekből. A jó minőségű kávé a tudomány eddigi adatai alapján számos fontos és kedvező élettani hatással rendelkezik.

· Egyrészt a természetes eredetű antioxidánsok gazdag forrása, késleltetheti és csökkentheti az oxidatív stressz egészségkárosító hatásait.
· A kávé serkentheti a test metabolikus folyamatait, enyhe májvédő és vízhajtó, illetve természetes testsúlycsökkentő hatása is lehet.
· A kávé segítheti az agyi funkciókat, de kimutatták kedvező érfal befolyásoló, fejfájáscsökkentő tulajdonságát is.
 
A bio-kávé és a bio-Ganoderma kombinációja az egészséges életmód újszerű, értékes kiegészítője.
 
A kávé és a Ganoderma összetevői kiegészítik egymás hatását.

A  ganodermás kávékeverékeink az ajánlott, napi 1-2 adag fogyasztása esetén:

· Segíthetik egészségünk megőrzését.
· Támogathatják a máj méregtelenítő működését.
· A keletkezett és a környezetből bekerült toxikus anyagok kiürülését.
· A termékek csökkenthetik a szervezet elsavasodását és az ezzel járó mellékhatásokat.
· A kávékeverékek gyógygomba hatóanyagai harmonizálják a koffein vérnyomásemelő hatását, ennek köszönhetően kevésbé terhelik a szív és érrendszert, a vérkeringést.
· A ganodermás kávékeverékek rendszeres fogyasztása javíthatja az agyi-szellemi aktivitást, csökkentheti a degeneratív idegrendszeri betegségek (pl. Alzheimer-kór) előfordulását, ellensúlyozhatja az oxidatív stressz egészségkárosító hatásait.
 
A kellemes testes ízű bio-Ganodermát tartalmazó kávékeverékek rendszeres, egészségtudatos fogyasztása védőhatást fejtheti ki szervezetünkre, hozzájárulhat a testi és szellemi jólétünk megőrzéséhez!

A termék biogazdaságból származó ganodema gombaport tartalmaz, amely alacsony hőmérsékleten szárított és kíméletesen porhanyósított, ezáltal a gomba minden  alkotóeleme sértetlenül a kávéba kerül (nem kivonat!).

Ganoderma lucidum - „A gyógynövények királya”

- Említik Reishi néven is ami egy istennő nevéből ered: Reishi Senshi az Egészség, Élet és Örök Fiatalság Istennője volt

- Közel 5000 éve hatékony gyógynövényként tartják számon a távol-keleti gyógyászatban, és a mai napig több, mint 1000 tanulmány került publikálásra a ganodermával kapcsolatban.

A ganoderma fontosabb alkotóelemei

Szerves germánium (Ge): Akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét; javíthatja az emésztést, megelőzheti a szövetek elhalását. Szerves szeléntartalmával együtt erős antioxidáns hatású.

Poliszacharidok (GL-PSS): Béta-glükánokat tartalmaz. Ezek erősítik a szervezet immunrendszerét, immunmoduláns hatású. Japán gyógyszeripari vállalatok gyógyászati alkalmazáshoz megfelelően finomították, és Japánban támogatott gyógyszernek nyilvánították.

Bioaktív molekulák, zsírsavak, fehérjék, nukleinsavak, ásványi anyagok: (szelén, vas, cink, réz; lizin, leucin; bizonyos béta-glükán+fehérje komponensek, GLPG, bizonyos enzimek - metalloproteáz)

Adenozin: Megakadályozza a vérrögök kialakulását, csökkenti a vér koleszterinszintjét, segíti a vér szabad áramlását, támogatja a mellékvesekéreg funkcióját, hogy egyensúlyban tartsa a hormonszintet.

Terpenoidok: (ganodermasav, ganolucidsav, lucidémasav) erősíti az emésztőrendszert és felépíti az antigének által okozott allergiák elleni védelmet, csökkentik a vérnyomást, gyulladáscsökkentő hatásúak. 

A Ganoderma bizonyított hatásai:

Adaptogén hatás – a szervezet ellenálló képességének fokozása, kockázati tényezők megelőzése, roboráló hatás

Daganatos sejtelváltozások megelőzése (emlő, prosztata, hólyag, vastag, végbél, gyomor, tüdő daganatsejtek keletkezésének gátlásában  - minden fázisban - eredményes klinikai teszteket publikáltak)

- Immunrendszer erősítése (béta-glükánok, terpenoidok, szerves Ge) T és B-limfociták és a természetes ölősejtek érését és szaporodását serkenti. Immunmoduláció. Vírusok és baktériumok elleni védelem, kombinációs terápiában additív hatás.

- Csökkenti a vércukorszintet (ganoderan A,B) – javítja az inzulinérzékenységet, csökkenti a máj glikogén lebontását

Májvédő, méregtelenítő: elsődlegesen szerves Ge, illetve a ganoderenic A nevű növényi sav tartalma miatt.

Kardiotonikus: növeli a szívizom anyagcseréjét, javítja a véráramot a koronáriákban

- Mivel nagy mennyiségben adenozint tartalmaz, gátolja a trombocita aggregációt, mikrokeringés javul

Csökkenti a vér koleszterinszintjét, a szabad zsírok mennyiségét 

Vélemények (0)

Írjon véleményt a termékről